KOM ONS PROEVEN


Enter an address or zip code and click the find locations button.

DE MOKKE BELEVENIS


Niet zo heel lang lang geleden ontmoetten twee aanhangers van de godendrankbeweging (lees: bierliefhebbers) elkaar in een café. Daar palaverden ze over de teloorgang van het horecaleven in België. Een schande voor ons bestaan, het einde van een beschaving, de ondergang was nabij! Er moest en zou een oplossing komen om dat cocoonen en twitteren tegen te gaan….

Lees ons verhaal
BLONDLOGOFINAL

MOKKE BLOND


Onze blonde Mokke is een bier van 6,5%, dat werd gebrouwen om van de eerste slok tot de laatste afdronk uw smaakpapillen te verrassen. U wordt door onze Mokke ontvangen in een boterzoete omgeving, waarna ze u krachtig door de kruidentuin leidt, om af te sluiten met die befaamde frisse zuurtjes.

Onze blonde Mokke is dan ook het perfect bier om u ‘s avonds te begeleiden tijdens een fijne café-ervaring, dewelke “beleefd” zal worden als nooit tevoren.

6 . 5 %

alcohol

bitterheid

hop soorten

mout soorten

MOKKEROSLOGO

MOKKE ROS


Onze rosse Mokke is een bier van 8%, dat werd gebrouwen als een echt degustatie bier.

Zij is een amber kleurig bier dmv toevoeging van gebrande mout. U zal zeker de 2 hopsoorten proeven die het een lichte bittere toets geven. De kandijsuiker geeft het dan weer een lichte zoete toets waardoor het bier volledig gebalanceerd is.

Geniet met volle teugen van onze karaktervolle rosse Mokke.

8 . 0 %

alcohol

bitterheid

hop soorten

mout soorten

ONS VERHAAL


Niet zo heel lang geleden ontmoetten twee aanhangers van de godendrankbeweging (lees: bierliefhebbers) elkaar in een café. Daar palaverden ze over de teloorgang van het horecaleven in België. Een schande voor ons bestaan, het einde van een beschaving, de ondergang was nabij! Er moest en zou een oplossing komen om dat cocoonen en twitteren tegen te gaan.

 

Op café gaan is een levensnoodzakelijke sociale interactie. Op café worden nog steeds de beste verhalen verteld en het makkelijkst nieuwe vrienden gemaakt.

Hoe krijgen we mensen weer aan de praat, dachten deze twee kruisvaarders. Mensen moeten weer iets hebben, dat interessanter is dan hun smartphone, mensen moeten zich amuseren in goed gezelschap. Eureka! – Goed gezelschap!

 

Het is altijd leuk om met vrienden op café te zitten, maar misschien nog leuker met een meisje…

Hoe noemt men zoiets in Vlaanderen? Hoe omschrijf je een mooie, aangename dame waarmee je nachten wil doorbrengen? Hoe noemt zo’n gezelschap? Een grietje? Een mieke? Wat is de ultieme benaming? Hoe brengen we alle cafés in Vlaanderen weer in contact? Hoe krijgen we de West-Vlaming en Antwerpenaar weer aan de praat? Hoe verstaan zij elkaar? Wat is het woord dat mensen terug gaat verbinden? Mokke! Iedereen weet wat een Mokke is! En zo begon het…

 

Mensen zouden op café een Mokke bestellen, als referentie naar goed gezelschap. Ze zouden grappen en grollen over hun biertje. Het zou een beleving worden..

En dat, is waar Mokke vandaag voor staat: een beleving op café, niet alleen een verbruiksgoed, maar vooral een gespreksonderwerp.

mokke_bier_RGB